telefon

041-650-521

Email

info@teh-dom.si

Delavnik

Pon.-Pet: 8-16 Sob.: 8-12ih


OSNA VAROVALA – SEGERJEV OBROČ

V svetu inženiringa ter industrijske proizvodnje so osna varovala DIN 471, bolj znana kot Segerjev obroč, nepogrešljiv del številnih strojnih sistemov. Njihova vloga sega preko preprostega varovanja osi do zagotavljanja stabilnosti in zanesljivega delovanja različnih naprav.

Segerjev obroč se uporabljajo za preprečevanje nenamernega premika ali iztiskanja osi na gredi. Njihova zasnova po standardu DIN 471 zagotavlja trdno pritrditev na gred, s čimer preprečuje nezaželene premike in s tem možnost poškodb ali okvar stroja.

RAZCEPKA DIN 94

Razcepka DIN 94, pogosto imenovana tudi zaklepna sponka ali zatič, predstavlja ključen element v industrijskih aplikacijah, kjer je potrebna zanesljiva pritrditev in varnost. Njena vsestranskost in inovativna zasnova odpirajo vrata različnim uporabam, zato ni presenetljivo, da je postala nepogrešljiv del številnih industrijskih procesov.

Razcepka DIN 94 je idealna rešitev za hitro in enostavno pritrditev elementov na svojem mestu. Njena zasnova omogoča enostavno vstavljanje in zaklepanje, kar pripomore k optimizaciji proizvodnih procesov in zmanjšanju časa potrebnega za montažo.

VZMETNI ZATIČ DIN 1481

Zaradi svoje vzmetne konstrukcije so ti zatiči izjemno odporni proti vibracijam in obremenitvam. To je ključnega pomena v industrijskih okoljih, kjer se pogosto srečujemo z dinamičnimi pogoji delovanja in visokimi obremenitvami.

Zaradi svoje vsestranskosti se vzmetni zatiči uporabljajo v različnih panogah, vključno z avtomobilsko industrijo, strojegradnjo, elektroniko in drugimi. Njihova prilagodljivost omogoča uporabo v številnih aplikacijah, kjer je potrebna zanesljiva pritrditev.