telefon

041-650-521

Email

info@teh-dom.si

Delavnik

Pon.-Pet: 8-16 Sob.: 8-12ih

Raznolikost Podložk DIN: Zaščita in Trdnost za Vaše Projekte

Pri gradbenih projektih je izbira pravih podložk ključna za zagotavljanje trdnosti in stabilnosti spojev. Naša zaloge vključujejo širok nabor podložk različnih tipov, vključno z DIN125a, DIN9021, DIN, DIN 6798a in DIN 6797, ki so na voljo v cinkani in nerjaveči različici.

Vrhunske lastnosti različnih tipov podložk:

  • DIN125a: Te podložke so znane po svoji standardni velikosti in enostavni uporabi. Nudijo stabilnost in zaščito površin v spojih.
  • DIN9021: Z večjim premerom imajo te podložke širšo površino stika, kar povečuje porazdelitev obremenitve in zmanjšuje tveganje za poškodbe materiala.
  • DIN 126b: Znane tudi kot vzmetne podložke, se zaskočijo ko se vijak privije do konca.
  • DIN 6798a in DIN 6797: Te vrste podložk imajo zobat rob, ki zagotavlja dodatno stabilnost in preprečuje drsenje ali sproščanje spojev pod obremenitvijo.

Kakovost, cene in dostava:

Ponujamo visokokakovostne podložke po konkurenčnih cenah. Naša zanesljiva politika hitre dobave zagotavlja, da boste svoje podložke prejeli pravočasno, ne da bi pri tem čakali in zamujali s projektnimi roki.

Zakaj Izbrati naše podložke:

Ne glede na vaše specifične potrebe pri gradbenih ali industrijskih projektih, naše podložke so zasnovane za zagotavljanje trdnosti, stabilnosti in varnosti. Naša ekipa strokovnjakov je na voljo, da vam pomaga izbrati najprimernejše podložke za vaše potrebe.

Zaupajte nam, da vam bodo naše podložke pomagale doseči stabilnost in varnost vaših projektov. Stopite v stik z nami danes in si zagotovite vrhunske podložke po ugodnih cenah ter z hitro dostavo!

Podložke in vskočniki

Na stalni zalogi imamo podložke in vskočniki, vključno z DIN125a, DIN9021, DIN, DIN 6798a in DIN 6797, v cinkani in nerjaveči različici, po konkurenčnih cenah ter z zagotovljeno hitro dostavo, je ključna za trdnost in stabilnost vaših gradbenih projektov. Obrnite se na nas še danes in si zagotovite podložke, na katere se lahko zanesete!