telefon

041-650-521

Email

info@teh-dom.si

Delavnik

Pon.-Pet: 8-16 Sob.: 8-12ih

V svetu kleparskih vijakov je ključno najti ravnotežje med funkcionalnostjo, trajnostjo ter estetskim videzom. Pri nas se najdete prav to – KLEPARSKI VIJAKI – DIN 7504K na ključ ali torks, ki ne le da ponujajo izjemno močno pritrditev, ampak tudi estetsko vrednost z različnimi RAL barvnimi odtenki.

Moč in Prilagodljivost: Naša kolekcija KLEPARSKI VIJAKI – DIN 7504K se ponaša v dolžini 20 mm in 35 mm, izdelanih iz vrhunskega materiala, kar zagotavlja trdnost in stabilnost pritrjevanja v številnih površinah. Ključna prednost je v njihovi univerzalni uporabi – enostavno jih je uporabiti za les, kovino, PVC in še več.

Barvna Prilagodljivost: Ponosni smo na našo paleto, ki vključuje kar 10 odtenkov po RAL karti. Ne glede na to, ali potrebujete vijake, ki se popolnoma zlijejo z okolico ali želite kontrast, imamo rešitev. Od klasičnih tonov do bolj živahnih barv, naša ponudba omogoča popolno uskladitev z vsakim projektom.

Ugodna Cena: Vztrajamo pri zagotavljanju najboljše kakovosti po dostopnih cenah. Naša zavezanost k strankam pomeni, da želimo, da je vrhunski izdelek dosegljiv vsem. Brezkompromisno zagotavljamo, da cena ne vpliva na kakovost naših izdelkov.

Če iščete vrhunske samovrtalne kleparske vijake, ki nudijo odlično pritrditev, estetsko prilagodljivost in dostopnost po ugodni ceni, smo prava izbira za vas. Naša ponudba vključuje različne dolžine, nastavke in barvne odtenke, ki bodo vašemu projektu dodali pravo vrednost. Obiščite nas in prepričajte se sami!

Rok dobave se razlikuje od naročenih količin.

Dobavljive barve:

RAL 3011
RAL 7016
RAL 7024
RAL 8004
RAL 8017
RAL 8019
RAL 9005
RAL 9010
RAL 9002
RAL 9006