telefon

041-650-521

Email

info@teh-dom.si

Delavnik

Pon.-Pet: 8-16 Sob.: 8-12ih

Danes se svet vijakov ne ustavlja zgolj pri klasičnih pritrjevalnih elementih. Različni materiali in nameni zahtevajo prilagojene rešitve, zato predstavljamo nekaj vrhunskih vijakov, ki pokrivajo širok spekter potreb in jim lahko kar rečemo specialni vijaki.

  1. Hanger Vijaki: Idealni za obešanje težjih bremen, so hanger vijaki izjemno trdni in zanesljivi. Uporabljajo se v konstrukcijah, kjer je potrebna visoka nosilnost.
  2. Napenjalni Kavelj DIN 1480: Nepogrešljiv v svetu napenjanja verig in kablov. DIN 1480 zagotavlja zanesljivost in varnost pri različnih napetostih.
  3. DIN 741 Sponke za Pletenico: Uporabljajo se za pritrjevanje pletenic in vrvi. DIN 741 sponke so odlična izbira, kadar potrebujete trden spoj.
  4. DIN 5299 Vzmetni Karabin: Zanesljiv in vsestranski, vzmetni karabin se uporablja za hitro povezovanje in ločevanje elementov. Idealen za outdoor aktivnosti in športne dejavnosti.
  5. DIN 318 Krilni Vijak: Omogoča enostavno in hitro pritrjevanje brez potrebe po dodatnih orodjih. Primeren za različne materiale in konstrukcije.
  6. Vijaki za Plastiko, Gips in Siporeks/Plinobeton: Prilagojeni vijaki za posebne materiale, zagotavljajo trden oprijem in varno pritrjevanje brez poškodb materiala.

Ne glede na to, ali gradite, popravljate ali izvajate kreativne projekte, pravilna izbira vijakov je ključnega pomena za zagotovitev varnosti in trajnosti. Naša široka paleta vijakov zadovolji potrebe v različnih situacijah, zato ne oklevajte in preverite našo ponudbo – specialni vijaki.