telefon

041-650-521

Email

info@teh-dom.si

Delavnik

Pon.-Pet: 8-16 Sob.: 8-12ih

Rezalke in brusne plošče predstavljajo nepogrešljive pripomočke v kovinskih industrijah. Njihova vsestranskost, natančnost in trpežnost omogočajo učinkovito obdelavo kovinskih materialov v različnih fazah proizvodnje.

Rezalke za Železo in nerjaveče jeklo: natančno in učinkovito rezanje

Rezalke za železo in nerjaveče jeklo so oblikovane za rezanje kovinskih plošč, cevi, profilov in drugih oblik kovin. Najpogosteje uporabljane so rezalke z rezili iz trdih kovin ali karbidnih rezalnih vložkov, ki omogočajo visoko natančnost rezanja in dolgo življenjsko dobo orodja. Dimenzije rezalk se razlikujejo glede na specifične potrebe uporabnika in vrsto materiala, ki se obdeluje. Tipične dimenzije rezalk segajo od premerov nekaj centimetrov do več deset centimetrov, pri čemer so dolžine rezalnih vložkov prilagojene debelini materiala, ki ga je treba obdelati.

Najpogostejša uporaba lamelnih brusilnih plošč in brusnih diskov vključuje:

  1. Odstranjevanje ostrih robov: Brusilne plošče se uporabljajo za odstranjevanje ostrih robov na kovinskih delih po rezanju ali oblikovanju.
  2. Površinsko brušenje: Za dosego gladkih in enakomernih površin se uporabljajo brusni diski, ki omogočajo natančno brušenje.
  3. Poliranje in končna obdelava: Lamelne brusilne plošče se pogosto uporabljajo za poliranje in končno obdelavo kovinskih površin, kar zagotavlja visok sijaj in estetski videz.

Rezalke in brusne plošče so ključni pripomočki, ki omogočajo učinkovito obdelavo kovinskih materialov. Z raznolikostjo dimenzij in široko paleto uporab omogočajo prilagodljivo in natančno delo, ki je ključnega pomena pri proizvodnji visokokakovostnih kovinskih izdelkov.

Preverite več artiklov na spodnji povezavi: