telefon

041-650-521

Email

info@teh-dom.si

Delavnik

Pon.-Pet: 8-16 Sob.: 8-12ih

Dobrodošli v našem izboru vrhunskih lesnih vijakov za terase in fasade, DIN 571, vijakov za kritino z EPDM podložko, tesarskih vijakov s široko glavo kot tudi vgreznjeno in vijakov za hrbtišča ter lesnih cilindričnih vijakov, ki pokrivajo vse, kar potrebujete za vaše gradbene projekte! Naša raznolika zaloga vijakov od 3 mm do 10 mm debeline in od 30 mm do 400 mm dolžine zagotavlja, da boste našli popolno rešitev za vaše potrebe.

Kaj naredi naše vijake tako edinstvene? Imamo vijake z vgreznjeno in široko glavo, ki ne le nudijo trdno pritrditev, temveč tudi izboljšajo estetski videz vašega končnega izdelka. Ali gre za montažo lesenih konstrukcij, izdelavo vrtnega pohištva ali potrebujete vijake za obloge in fasade – naša pestra izbira vam omogoča izbiro pravega vijaka za vsak projekt.

Lesni vijaki so temeljni potrošni gradbeni material, ki zagotavlja trajno povezavo med lesom. So ključni pri ohranjanju stabilnosti in estetske privlačnosti vaših gradbenih podvigov.

Pri nas verjamemo v dostopnost kakovostnih lesnih vijakov. Naša ponudba lesnih vijakov združuje visoko kakovost, trajnost in konkurenčne cene. Naš cilj je olajšati vaše gradbene projekte z najboljšimi lesnimi vijaki na tržišču.

Izbirate lahko med širokim naborom izdelkov, ki pokrivajo vse potrebe – od manjših konstrukcij do obsežnih gradbenih projektov za vse to so lahko lesni vijaki.

Preverite našo zalogo že danes in izberite najboljše lesne vijake za vaše gradbene podvige. Na voljo smo vam tudi za vse potrebne informacije o vijakih, nasvete ali naročila.